EmailLinkedIn

Opleider Materiële Schade

Wil jij naast het behandelen van schadedossiers, andere collega’s het vak leren? Jouw kennis en kunde als schadebehandelaar inzetten voor de ontwikkeling van de nieuwe generatie? Dan is dit dé kans! Wij hopen je snel te ontmoeten.

Jouw functie

Heb jij het gevoel dat je uitdaging mist en wil je niet stilstaan in jouw ontwikkeling? In deze rol staat uitdaging en ontwikkeling centraal. Natuurlijk jouw eigen ontwikkeling, maar ook de ontwikkeling van jouw team. Hoe ga je dat doen?


Als Opleider Materiële Schade begeleid jij jouw teamleden inhoudelijk op het gebied van het behandelen van schades en op communicatieve vaardigheden. Daarnaast signaleer jij veranderende omstandigheden, anticipeer jij hier creatief op en draag je de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de schadedossiers.
Hoe ziet de ontwikkeling van jouw team er dan uit? Vanuit ons kantoor in Capelle aan den IJssel fungeer je als spin in het web. Je staat in contact met de opdrachtgever, bent de vraagbaak van het team en daarnaast ook een goede sparringspartner. Geen dag is hetzelfde!


Je zoomt ook nog in op jouw eigen ontwikkeling, je zal uitdagende materiële schadedossiers oppakken zodat jij jouw kennis en ervaring nog steeds in de praktijk kan toepassen en vooral kan blijven groeien. En dit terwijl je jouw team naar een hoger niveau tilt. Kan jij jezelf helemaal vinden in deze omschrijving? Lees dan hieronder verder. 
 

Het aanbod

Klinkt de functie goed, lees dan verder om te zien wat wij je te bieden hebben:

 • Bruto startsalaris vanaf €3500 op basis van kennis en ervaring;
 • Een leaseauto die je privé kan rijden;
 • Trainingen en opleidingen;
 • Een bonusregeling 
 • 25 vakantiedagen
 • Deelname aan gerichte kennissessies en masterclasses
 • Toegang tot seminars
   

Wat neem je mee?

Je bent een intelligente schadebehandelaar, maar ook praktisch van aard. Iemand die snel kan aanpassen. Je vindt het leuk om een nieuwe organisatie met nieuwe collega’s en nieuwe uitdagingen te leren kennen.


Verder ziet jouw profiel er als volgt uit;

 • vind je het leuk om collega’s op te leiden en te begeleiden;
 • heb je minimaal 5 jaar ervaring met het behandelen van Materiële Schade;
 • afgeronde juridische opleiding (hbo/wo);
 • ben je flexibel als het gaat om jouw werklocatie en opdrachtgever;
 • is het hebben van een afgeronde Wft basis en Schade Particulier/Zakelijk een pré.

Maar bovenal heb je passie voor het behandelen van materiële schades en sta je voor de juiste oplossing voor het slachtoffer!
 

Bedrijf

DEKRA People staat voor de ultieme begeleiding in de loopbaan van onze schadebehandelaars en bieden startende professionals de kans intern opgeleid te worden en ervaren professionals bieden we de kans hun kennis uit te breiden. We hebben een breed landelijk aanbod van opdrachtgevers met groot- en kleinschalige opdrachten.


DEKRA People is een netwerkorganisatie gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van schade gekoppeld aan het portfolio van DEKRA Personenschade en DEKRA Claims and Expertise. We zetten professionals in bij opdrachtgevers op basis van tijdelijke ondersteuning, totaaloplossingen met andere DEKRA Business Units en werving & selectie.
Optimale ontwikkeling én plezier, wat wil je nog meer?

Vragen? Neem gerust contact op!

 

Charlotte - Recruiter

DEKRA People

+31 6 29 65 73 13

 

 charlotte.schol@dekra.com

Wognumsebuurt 1
1817 BH Alkmaar

 

 

 

 

 

Vacature

Acties