EmailLinkedIn

Opleider Personenschade

Ben jij de ervaren schadebehandelaar die zich goed kan verplaatsen in het slachtoffer en ervoor zorgt dat de mensen de schadevergoeding krijgen waar zij recht op hebben? En vind je het een leuke uitdaging om de talenten van de toekomst te begeleiden? Dan bieden wij de rol waar jij naar op zoek bent!

Wat ga je doen?

Als opleider personenschade zorg jij voor de begeleiding van jouw teamleden op inhoud en communicatieve vaardigheden. Je houdt de aantallen van de dossierbestanden van je team in de gaten en zorgt dat de kwaliteit altijd goed is. Daarnaast signaleer en anticipeer je op veranderende omstandigheden en als spin in het web fungeer jij als vraagbaak, sparringspartner en heb je direct contact met de opdrachtgever. Startende werknemers van People die vol enthousiasme beginnen als letselschadebehandelaar weet jij de fijne kneepjes van het vak bij te brengen en maatwerk te leveren waar nodig. 

Je gaat met jouw team aan de slag voor een van onze opdrachtgevers, op onze nieuwe moderne DEKRA locatie in Capelle aan den IJssel. 

Naast de inhoudelijke begeleiding van het team waar je onderdeel van bent, zal je ook de complexere middelzware en/of zware personenschadedossiers oppakken. Zo blijf je jouw kennis en ervaring op het gebied van personenschadebehandeling in de praktijk toepassen, terwijl je tegelijkertijd het team naar een hoger niveau tilt. Kortom, een uitdagende rol waarin ontwikkeling van het team, en ook zeker van jezelf, volledig centraal staat.

Onze nieuwe collega

Je bent een intelligente personenschadebehandelaar, maar ook praktisch van aard. Iemand die snel kan aanpassen. Je vindt het leerzaam om een nieuwe organisatie met nieuwe collega’s en nieuwe uitdagingen te leren kennen.

Wat past er verder bij jou?

 • je vindt het leuk om collega’s op te leiden en de nieuwe generatie schadebehandelaren verder te helpen in hun carrière;
 • je hebt minimaal 3 jaar ervaring met  het behandelen van middelzware letselschadedossiers;
 • je hebt een afgeronde juridische opleiding (pré);
 • je bent flexibel als het gaat om jouw werklocatie;
 • Als je een afgeronde Wft basis en Schade Particulier/Zakelijk bezit is dat een pré;
 • Maar bovenal heb je passie voor het behandelen van personenschades en sta je voor de juiste oplossing voor het slachtoffer.

Het aanbod

 • Bruto startsalaris is afhankelijk van kennis & ervaring en start vanaf €3700,- per maand o.b.v. 40 uur;
 • Een leaseauto die je privé kan rijden;
 • Een bonusregeling; 
 • 25 vakantiedagen;
 • Trainingen & opleidingen op maat om te blijven ontwikkelen;
 • Deelname aan gerichte kennissessies en masterclasses;
 • Toegang tot seminars.

Jouw toekomstige werkgever

DEKRA People is gespecialiseerd in het bieden van een capaciteitsoplossing op het gebied van personenschadebehandeling en materiële schades. We bieden een uitdagend en divers aanbod aan opdrachten en opdrachtgevers (ook buiten de traditionele verzekeringsmarkt). Medewerkers van DEKRA People zijn trots om voor DEKRA te werken en stralen dat uit bij de opdrachtgever. Onze core business is detachering, we faciliteren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever (werving & selectie) en natuurlijk zijn de doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie in overvloed aanwezig. Je kunt bijvoorbeeld doorgroeien naar expertise, rechtsbijstand of investigations binnen DEKRA,

hoe tof is dat? Omdat wij dagelijks investeren in ons netwerk van schadebehandelaars staan wij actief in contact met de beste kandidaten op de arbeidsmarkt.

Vragen? Neem gerust contact op!

 

Charlotte - Recruiter                                                DEKRA People

+31 6 29 65 73 13                                                 Wognumsebuurt 1

charlotte schol@dekra.com                                  1817 BH Alkmaar

 

 

Vacature

Acties