EmailLinkedIn

Teamleider Letselschade

Ben jij een letselschadebehandelaar met ruime ervaring? Stuur jij met daadkracht en enthousiasme een team bestaande uit 16 letselschadehandelaren (en groeiende) aan? Dan komen wij graag met jou in contact! 

Jouw functie

Als teamleider letselschade treed jij op als adviseur en coach. Jij haalt jouw energie uit het verder brengen van je medewerkers en weet precies wat er nodig is en hoe je dit vervolgens door kan vertalen naar het team. Jij zorgt voor verbinding en structuur binnen je team.

Het behandelen van letselschadedossiers kan zeer complex zijn. Natuurlijk zijn er ook minder complexe zaken, waarbij snel en pragmatisch knopen doorgehakt moeten worden. Hoe dan ook, het is belangrijk om altijd te blijven kijken naar het belang van het slachtoffer en opdrachtgever. Jij weet je team hierin perfect te begeleiden en springt bij waar nodig.

Verantwoordelijkheden

 • Het coördineren van de werkstromen en verdelen van de opdrachten binnen de afdeling;
 • Je bent aanspreekpunt en sparringpartner voor jouw team en werkt met ze mee in dossierbestanden;
 • Je begeleidt het team in hun dagelijkse werkzaamheden en controleert de dossiers;
 • Dossiervoortgang is voor jou vanzelfsprekend. Je houdt deadlines nauwgezet in de gaten en stuurt je team hierop aan;
 • Jij weet wanneer je welke partijen moet betrekken. Je hebt overleg met opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen, belangenbehartigers en verzekeraars;
 • Je stuurt op processen, zorgt dat werkzaamheden duidelijk zijn voor je team en dat het helder is wat er van ze verwacht wordt;
 • Je behandelt klachten en zorgt samen met het team dat de klachten op gepaste wijze worden opgelost;
 • Je hebt nauw contact met het managementteam en teamleiders van andere afdelingen om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en waar nodig jouw team in te lichten en eventuele aanpassingen te doen binnen de afdeling.

Het aanbod

Klinkt de functie goed, lees dan verder om te zien wat wij je te bieden hebben:

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Via ons DEKRA Global Learning Management System heb je de mogelijkheid om diverse online trainingen te volgen, zodat jij je kan blijven ontwikkelen.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Wat neem je mee?

Naast een flinke dosis enthousiasme en leergierigheid, ziet jouw profiel er als volgt uit:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau met aantoonbare werkervaring als letselschadebehandelaar;
 • Je hebt ervaring in het aansturen van een team;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift zodat correspondentie met derden jou geen enkele moeite kost;
 • Minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Je bent communicatief vaardig en weet met jouw daadkracht en energie jouw team naar een hoger level te brengen;
 • Je bent hands-on en creatief. Jouw frisse en nieuwe ideeën weet je met flair te implementeren.

Bedrijf

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,5 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing, Audit, Industrial Inspection, Industrial Safety, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Arnhem. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meer verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij het optimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen van schades en claims.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige en duurzame wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen? Neem gerust contact op!

 

Charlotte - Recruiter

+31 6 29 65 73 13

 

 charlotte.schol@dekra.com

Vacature

Acties